de mensen achter Bankema

mogen wij ons even voorstellen?

Philip Rutovitz
CEO en medeoprichter

Phil Rutovitz is een blockchain-expert met tientallen jaren ervaring in IT en financiën. Hij was senior manager bij de TMF Group in Capital Markets en Structured Finance..

Phil was medeoprichter en CTO van het financierings- en IT-consultingsbedrijf Easecap/Easetec. Ook werkte Phil voor een hypotheekbank waar hij deel uitmaakte van het structureringsteam voor CMBS-transacties. Hij heeft uitgebreide ervaring met portfolio management met onder andere LGT Asset Manager en NatWest Investment Management.

Victor Meijers
Juridisch adviseur en medeoprichter

Victor Meijers is als academisch advocaat verbonden aan de Universiteit Leiden en de Tsinghua Universiteit in China. In 2005 richtte hij zijn eigen advocatenkantoor op. Dr. Meijers heeft meer dan honderd publicaties op zijn naam staan en bedient bekende klanten en staatshoofden. 

Als juridisch adviseur van Merlin Network assisteerde hij bij de investering in Spotify. Dit jaar wordt een mede door hem geschreven rapport in opdracht en naar instructies van het Ministerie van Economische Zaken, het Ministerie van Financiën en De Nederlandsche Bank DNB aangeboden aan de Tweede Kamer. Dit verslag richt zich op de invoering van een nationaal registratiesysteem voor mkb-schulden. Victor Meijers zal voor Bankema toezicht houden op tactische en juridische ontwikkelingen.

Siddhartha
CTO

Siddhartha is oprichter en CEO van de financiële diensten en enterprise blockchain venture INTAIN en heeft leidinggevende en bestuursfuncties bekleed in financial services operations en technologie.

Hij was de CEO van State Street HCL Services (SSHCL), dat onder zijn management werd opgeschaald naar een multistedelijke en multinationale fondsenadministratie operatie. Hij was tevens voorzitter van een FCA gereguleerde verzekeringsadministrateur in het Verenigd Koninkrijk.

Mark Van Dijk
CRO

Mark is oprichter van FactorInck en investeerder in vele mkb-bedrijven en heeft meerdere functies bekleed bij Rabobank – Account & Team Manager voor corporates & MKB.

Mark was (interim) manager bij verschillende bedrijven (banken en kmo’s). Mark is gespecialiseerd in procesoptimalisatie (Lean Six Sigma BlackBelt) en factoring.

Vragen?
Neem vooral contact met ons op

neem CONTACT op

bankema © Hoofdkantoor

Franz Zieglerstraat 10
1087 HN Amsterdam
Nederland

follow us @bankema

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Kantooruren

Locatie

Franz Zieglerstraat 10 1087 HN Amsterdam Nederland

Telefoon

+31 20 20 80 809

Copyright © bankema 2020 | Design: Entrpnr

Location

Franz zieglerstraat 10
1087 HN Amsterdam Netherlands